Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών
τηλ. 2613603751 fax. 2610999450 email: somateiopgn@yahoo.gr somateiopgn@gmail.com

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παραλαβή φύλλων αξιολόγησης από το Σωματείο


Βαθειά πεπεισμένοι οι συνάδελφοι στο σύνολό τους για την κατάρριψη του νόμου 4250/14 περί αξιολόγησης έδωσε δυνατά το παρόν στο αυτονόητο:
Υπεράσπισης των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών. Υπεράσπισης της δημόσιας δωρεάν υγείας. Υπεράσπισης του δικαιώματος στην εργασία χωρίς διαθεσιμότητες κινητικότητες απολύσεις. Υπεράσπισης του καθημερινού αγώνα ζωής του πάσχοντα συμπολίτη μας.
Παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης στο σωματείο σταθερά ανυπάκουοι.
Γιατί οι νόμοι που δεν υπηρετούν τον πολίτη, τον πάσχοντα και την κοινωνία οφείλουν και πρέπει να καταρρίπτονται στην πράξη.
Έδωσαν δυνατά το παρόν στο διαχρονικό αγώνα για αλλαγές. Αλλαγές ανάπτυξης με οργανισμούς ανάπτυξης, προσλήψεις, χρηματοδότηση του συστήματος, πληρωμή εδώ και τώρα της δεδουλευμένης; υπερωριακής απασχόλησης, κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία. Η υγεία είναι αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα. Η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται. Οι εναπομείναντες είναι παρόντες και κατέθεσαν τα φύλλα αξιολόγησης πιστοί στην συνυπόγραφη αντίθεσή τους.
Ο επιμερισμός ποσόστωσης 15% του νόμου 4250/14 είναι Καιάδας ανασφάλειας του πάσχοντα που γνωρίζει και βιώνει στην πράξη τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων. Είναι νόμος που αντιπαλεύει την κοινή λογική. Είναι προκρούστιος κανιβαλισμός που εξυπηρετεί τα μελλοντικά σεδιαα των κυβερνώντων στις συνυπογραφείσες μνημονιακές υποχρεώσεις τους. Είναι δείκτης περαιτέρω ανεργίας, είναι ιδιωτικοποίηση δομών υπηρεσιών δημόσιων και κοινωνικών αγαθών.
Έχετε πίστη στον αγώνα. Δεν θα περάσει. Νικάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: